Barion Pixel Szovjet tábor helyén szálloda - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet


"Aki előbb viszi a területet, azé" – mondta Takács József balatonszemesi polgármester. Takács hozzátette: "Való igaz, hogy kínai barátainknak is felajánlottuk az egykori orosz tábor 2,5 hektáros területét, ahol ötcsillagos gyógyszálló épülne, hasznosítva végre a település határában talált gyógyhatású termálvizet. Az ingatlan előtt közvetlenül vízparti terület van, ahol további fejlesztések lehetségesek."

szállodai szobaBalatonszemes Dongying városával vette fel a kapcsolatot, a kínai delegáció az ősszel járt a balatoni községben, s akkor vetődött fel az is: jöjjön létre testvértelepülési együttműködés a két fél között. "Dongying kőolaj-kitermeléssel foglalkozó város, szívesen fektetnének be Európában" mondja a szemesi polgármester hozzátéve, hogy érdekli őket a gyógyszálló-építés, a többi már a további tárgyalások függvénye.
Takács arról is beszámolt: egy angol beruházó cég magánkórházat építene az egykori Bagódomb kemping területén. Ez nem helyi betegekre létesülne, hanem az egészségturizmus keretében szállítanák, csábítanák Balatonszemesre a gyógyulni vágyókat. (Sonline.hu)
 

About Post Author