Barion Pixel Impresszum - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A honlap fenntartója:

Cégnév: KKVHÁZ Zrt.
Székhely: 2015, Szigetmonostor, Parti utca 16
Cégjegyzékszám: 13-10-041175
Adószám: 23317981-2-13

Az oldal felelős szerkesztője:

Név: Gulyás József
E-mail cím: kkvhaz@kkvhaz.hu
Weboldal: www.kkvhaz.hu

Tárhely üzemeltetője:

Cégnév: 3 in 1 Hosting Bt.
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11
Telefon: +36/24/886-491
Email: admin@megacp.com
Cégj.szám: 13-06-055290
Adószám: 22206118-2-13
 

A KKVHÁZ a virtuális térben teremt kávéházi hangulatot. Szakértő törzsvendégeink saját „asztallal”, kommunikációs felülettel rendelkeznek, ahol rendszeresen beszélnek arról, ami az ő „asztaluk”, azaz szakterületük. Ajtónk természetesen mindig nyitva áll az alkalmi vendégek előtt is, akik először csak egy (K)KáVé-ra ugranak be, de tudjuk, hogy átveszik majd a KKVHÁZ hangulatát, és visszatérnek hozzánk!

 

Hitvallásunk
Az állami intézményektől, a civil világ szereplőitől, a nagyvállalatoktól érkező KKVBARÁT® gondoskodás összehangolása társadalmi érdek. Mi ennek az összehangolásnak szeretnénk hiteles fóruma lenni. Hisszük, hogy a kkv-k sikere hosszútávon az egész nemzetgazdaság érdeke.
Különösen azoknak a kisvállalkozásoknak a bemutatkozását támogatjuk, akik maguk is hajlandóak tenni a közösségünkért. Ráirányítjuk a figyelmet azokra a nagy szervezetekre is, akik bizonyították már, hogy CSR programjuk keretében hajlandóak tenni a kkv szektorért.

Missziónk
Folyamatosan keressük az elkötelezett KKVBARÁT® vállalatokat. Rendezvényeinkkel erősítjük a helyi kis közösségeket és építjük az országos KKVBARÁT® hálózatot.

Víziónk
A KKVHÁZ neve alatt megalakul az ország legaktívabb szolgáltatóinak közössége, akik folyamatosan – akár a közvetlen szakmai munkájukon túl is – segítik a kkv szektort. A KKVHÁZ a kkv-k meghatározó információs forrásává válik, ahol az érdeklődő garantáltan csak KKVBARÁT® szolgáltatásokkal találkozik.


 

About Post Author