News & Blog

Szélhámos SEO szakemberek?

Honlappal rendelkező vállalkozók és cégvezetőknek a Google kereső találati listáján elől lenni szinte aranyat ér. Hiába készíttetünk egy honlapot látványos és felhasználóbarát grafikai megjelenéssel, hiába használjuk a marketing eszközök tárházát, ha egyszer az oldalunkat nem találja meg senki. Mára a keresőoptimalizálás külön iparággá fejlődött, azonban itt is megjelentek a szélhámosok.

Nem titok, hogy a Google rendkívül bonyolult algoritmusokat használ, és több mint 200 tényezőt vesz figyelembe az oldalak rangsorolásánál. Sokak számára az sem lehet újdonság, hogy különböző technikák alkalmazásával előkelőbb helyre lehet juttatni az oldalunkat, azonban még nagyon sok weboldal-tulajdonos fejében káosz van ennek mikéntjéről. Az ilyen téren tudatlan weboldal-tulajdonosokat viszont nagyon könnyen átverhetik a magukat profi keresőoptimalizáló szakembernek kiadó szélhámosok.

Milyen a rossz szakember?

1. Azt állítják, hogy szerződésük van a Google-lel, így garantálni tudják az első helyet, azonnal. Ilyen szerződés nem létezik, nem szabad ilyennek bedőlni.

2. Túl olcsó szakember az esetek nagy részében egy felületes tudással rendelkező lelkes amatőr. Akik havi néhány ezer Ft-ért kínálnak profi SEO-t, azokkal nem érdemes túl nagy eredményt várni.

3. PageRank mindenek felett! Azok akik az oldal PageRankját állítják be fő mutatónak, azokat is érdemes hanyagolni. Ez az érték csak egy külső hozzávetőleges érték, mely megmutatja az oldaladra mutató linkek mennyiségét és minőségét.

4. A trükkös megoldásokat kínáló “szakemberek” általában fekete kalapos SEO-sok. Ilyen technikával gyorsan előrelehet kerülni, azonban pár hét múlva a Google kitiltja az oldalainkat a találati listából.

5. Csak a betöltődési sebesség az ami számít! A rangsorolást egyik befolyásoló tényező valóban a weboldal sebessége, azonban minden tisztességes tárhelyszolgáltató, még az ingyenesek is tökéletesen megfelel az elvárásoknak. 1-2 másodperces betöltődési idő miatt még senki nem került hátrébb. Aki weboldal gyorsítással, vagy Google kompatibilis tárhellyel próbálkozik, az minden bizonnyal szélhámos.

6. Biztos eredményeket ígér. Alapvetően semmire sincs biztosíték, a Google algoritmusai közé senki nem lát be, mindenki csak a tapasztalataira hagyatkozik. Ez egy tanácsadói iparág, aki rögtön az első helyet ígéri, az profi szakember nem lehet.

7. Titkolózik. Az a szakember, aki a referenciáit, munkáit és technikáit nem hajlandó velünk megosztani, csak kárt okozhat nekünk és cégünknek.

seomanA weboldal profitjának növelésére megbízható és profi szakemberre van szüksége.

Egy ilyen szakember sosem beszél mellé, a tényekre koncentrál. Szem előtt tartja a megrendelő igényeit, de saját tudását hozzáadva partnerként áll a feladathoz.
Amennyiben szeretné honlapját ingyenesen elemeztetni velünk, látogassa meg honlapunkat: http://honlapszerkesztes.org

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/