News & Blog

Ne mondjon le államtitkár úr!

A mai hírek szerint dr. Ángyán József államtitkár fontolgatja lemondását munkatársainak elbocsátása miatt a Vidékfejlesztési Minisztériumból. Ez nem jó hír a kis- és ökogazdálkodók elég széles táborrának, mert érdekeik jeles szószólója távozna így a tárca vezetéséből.

Így is kommentálhatnánk az eseményeket, de a helyzet még ennél is komolyabb, s így a cikk írójától is több komolyságot igényel.

Ezt a néhány mondatot vitaindítónak szánom az agrár szakemberek és vállalkozók részére. Kérem őket írjanak pár mondatot arról mit ismernek dr. Ángyán József államtitkár tevékenységéről, azt jónak és hasznosnak gondolják-e.

A véleményeiket a kkvhaz@kkvhaz.hu e-mailcímre várjuk!

Köszönjük!

 


Kedves Attila! ÉS MINDENKI ,akik tudják, hogy a magyar vidék nélkül semmit sem érünk! Én dolgoztam Ángyán urral és meggyőződésem, hogy a nagyon sok magát a vidék szakértőjének tartott un.szakértők között Ő tudja, hoy mit kell tenni azért, hogy a magyar vidék népességmegtartó képessége erősödjön, hogy ebben a csodálatos vidéki világban ne másodrangu állampolgárként .hanem partnerként kezeljék az ott élőket..
Én a kormány helyében nem engedném el őt, hanem sokkal több önállóságot biztositanék a jozan szakértői ész által is diktált, a magyar vidékkel kapcsolatos elképzelései megvalositásához. Ha hagyják őt elmenni, a magyar vidék ismét szegényebb lesz egy igazi szakpolitikussal mert attol tartok, hogy az ő távozásának oka az a politikai lobbiérdek, amely nem szeretne az erős, és sok esetben az EU érdekekkel is ütköző magyar vidéki vállalkozások kialakulását!
Üdv Pásztor Zsuzsa

Hit, Remény, Szeretet ! A remény a bizonyosság!  Ennek a tudatában gondoljuk azt, hogy Nemzet Vezető Felelős Megválasztottaink józanok és értékrendjük a mienkéhez hasonló ! Nem lesz a Magyar Agráriumnak olyan szenvedélyes, szakmai hitelű képviselője , mint Ángyán József a tanár, a politikus, az EMBER.
Életem arszpoétikája:  …” a megítéléshez ismeretre van szükség, az ismerethez, pedig minden tudható tudásra …” Nem vagyunk beavatottak, hogy   MIÉRT !  A zubbony az Ő mérete, Ő pedig –úgy tűnt- jól érezte magát benne ! Szívesen viselte!  A Kényszerzubbonyt én sem viselném ! Nem is lehet elvárni olyan áldozatot, amely méltatlan a magyar agrárértelmiséghez. Mindenkinek meg van a maga Horger Antalja!  …” én a népemet fogom, s nem  egyetemista fokon TANÍTANI… ” !      Tanítványaink !      Emeljetek szót igaz hittel, szenvedéllyel az  ügy mellett ! A pedagógus szól hozzátok ! A magyar agrárium, a magyar vidék, a kétkezi munka társadalmi rangjának igénye és a magyar szó hitelének tradíciója megőrzéséért! Hit, Remény , Szeretet !   A jövőben ennek jósolok konjukturát!  Be fogja látni a pénzsóvár világ, hogy fogódzó nélkül kiszolgáltatott !   Találd meg Önmagad, s légy az individum méltó gazdája !    De ne feledd:   Te alázatra teremtettél a Mindenható előtt!  Munkádban kérd az Ő segítségét!   Hozz jó döntést  Népedért, Hazádért, Családodért, Érted !    ÉRTED ???     
Bizalommal Dr. Ratkos József  tanár

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/