News & Blog

Lényegében egy modern online határidő naplóról van szó. Tárolhatunk rajta jegyzeteket, dokumentumokat, fájlokat, rögzíthetünk eseményeket, fotókat. Az adatok között a szűrők segítségével gyorsan és egyszerűen kereshetünk, illetve a szervezések, események lebonyolítása is gyorsan megy. Az adatokat pedig bárhol és bármikor elérhetjük.

Az Evernote jelenleg két verzióban érhető el: jó hír: van ingyenes változata is. Az ingyenes verzió lényege, hogy van egy havi feltöltési korlát: 60 megabájt. Segítségével jegyzeteket és dokumentumokat tárolhatunk egy számítási felhőben.

Az ingyenes verzió nagyon jól működik, és ez nem véletlen. A fejlesztő cég filozófiája szerint ugyanis, ha elég jó a szolgáltatás, és az emberek megszeretik a használat során, akkor fizetni is hajlandóak érte. És a gyakorlat igazolni látszik őket. Az Evernote rendkívüli népszerűségnek örvend a nyugati piacokon. Egyre többen használják, és az ingyenes verzió felhasználói közül is egyre többen térnek át a prémium változatra, ami már költséggel jár.

A prémium modell több formátumot (például PDF) is támogat, és évente 1 gigabájt tárhely vásárolható hozzá 45 dollárért. Az integrált szövegfelismerő szoftver minden feltöltött fájlt indexál. A szolgáltatás számos platformon (Macintosh, Windows, iOS, Android, Blackberry, Palm Pre, Windows Mobile) érhető el, de már készül a Windows Phone 7-en futtatható kliens is.

A témához szorosan kapcsolódik az adatok biztonságának kérdése is. Erről a kérdésről a cég vezetője (Phil Libin) is nyilatkozott: világossá tette, hogy ők mindent megtesznek az adatok biztonságáért. Nem végeznek adatbányászatot, és nem adják ki azokat senkinek (kivéve ha bíróság utasítja őket). Emellett az adatok titkosítva vannak, a titkosítási kulcs pedig a felhasználónál van. Bár abszolút biztonságos megoldás nincs, nekik minden helyzetre konkrét szabályaik vannak, amiket minden felhasználóval közölnek is. A vezető szerint ugyanolyan biztonságra törekszenek, mint az online banki szolgáltatásokat kínáló pénzintézeket.

A cég a saját adataikat is az Evernote szerverén tárolja. Hát kell ennél jobb ajánló levél?

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/