Fő területeink a mozgásszervi és a légúti problémák kezelése. Az orvosi diagnózisok, és állapotfelmérések alapján szakembereink megtalálják vendégeinknek a személyre szabott terápiát (lökéshullám terápia, fizioterápiás kezelés, gyógymasszázs, egyéni és csoportos gyógytornák, infraszauna, manuálterápia, akupunktúra, kiegészítő otthoni kezelések, stb.)

Fontosnak tartjuk, hogy a túlterhelt vállalkozóknak segítsünk. Szakembereink a stressz kezelésében, a helyes életmód kialakításában, a kíméletes terápiák (pl. torna, masszázs) megismertetésével, és a relaxációs technikák alkalmazásával (jóga, tai-chi, chikung), a mindennapi életben előforduló konfliktus helyzetek megoldásában nyújtanak segítséget. Ortopéd orvos, reumatológus, tüdőgyógyász, allergológus, pszichológus, gyógytornász, gyógymasszőr, dietetikus, természetgyógyász, család- és szervezetállító szakember, kineziológus kollégáink állnak vendégeink rendelkezésére.
Kiegészítő szolgáltatásaink között szerepel a problémás bőr kezelésére kozmetika, valamint manikűr, gyógypedikűr, különféle masszázsok, infraszauna.

Gyógyászati Centrumunkban szolgáltatásaink mellett gyógyászati bolt is üzemel. Itt megtalálhatók a szükséges gyógyászati segédeszközök légúti betegségek kezeléséhez: inhalátorok, párásítók, légtisztítók, pulmonológiai eszközök, az izületi, mozgásszervi problémákkal küzdőknek végtag rögzítők, gyógyharisnyák, kényelmi és egészségjavító cipők, papucsok, valamint gyógylámpák, vérnyomásmérők, vércukormérők, gyógyteák, étrend-kiegészítők, sporteszközök,
 Szolgáltatásaink és termékeink igénybe vehetők egészségpénztári kártyával. Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadunk.

A Harmónia Gyógyászati Centrum a MED-IN-ART Kft, légúti és mozgásszervi gyógyászati segédeszköz forgalmazó tulajdona, országos referencia központja és bemutató centruma. Egészségük helyreállításának és megőrzésének érdekében segítünk az önmagukkal és környezetükkel szemben felelősséggel gondolkodó embereknek, hogy az egészségük visszaszerzéséhez és megőrzéséhez szükséges szellemi és fizikai eszköztár a rendelkezésükre álljon.

About Post Author