Barion Pixel Versenyképesség - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A KKV-k jelentős részénél a költségeket – a könyveléssel párhuzamosan – a menedzsment is kénytelen figyelemmel kísérni, ha “naprakész” adatokat szeretne. Márpedig egy versenyképes ajánlat az alapvetően versenyképes termék, illetve szolgáltatás versenyképes árában/díjában realizálódik. Egy ilyen ajánlat elkészítéséhez – tekintettel a rövid határidőre, illetve reagálási időre – naprakészen ismerniük kell a vállalkozásoknak a saját gazdálkodásukról szóló adatokat.
Hogy ez mégsem így van, annak egyik oka a rossz hazai könyvelési gyakorlatban keresendő. A könyvelőirodában könyveltetőknél a 20-a előtt leadott számlákból általában csak a tárgyhót követő hónap végén lesz használható adat, de ez nem mindig érthető formában jelenik meg, ugyanis a főkönyvi kivonat még ma is sok cégvezető számára “mumus”.
Mi a megoldás?
Társaságunk a Consult-Union Győr Kft. fennállásnak kezdetétől (1990) foglalkozik olyan könyvelések kialakításával a megbízók székhelyén, melyek “naprakész” adatokat, vagy legalább hetente értékelhető adatokat szolgáltatnak a menedzsment részére érthető, áttekinthető formátumban. És amit rendkívül fontosnak tartunk: ma már kisebb, 100 milliós árbevétel körüli vállalkozásoknál, és a hagyományos könyvelői-irodai szolgáltatásoknál olcsóbban. Húsz éves tapasztalataink alapján állítjuk: lehetséges naprakész, a vállalkozások számára is érthető és hozzáférhető adatokat előállító könyvelést kialakítani. Mindezt valóban elérhető áron, megalapozva egyúttal egy jól működő kontrollingot, és a KKV-k versenyképességét is.
Érdeklődés esetén kiváló referenciákkal tudjuk állításunkat bizonyítani.
További információk: www.consult-union.hu vagy a +36 96 313-214-es telefonszámon.

 

About Post Author