News & Blog

Vállalati Tanácsadás Program

A programmal kapcsolatos közvetítői feladatokat több hazai szervezet közös konzorcium keretében vállalta magára, nevezetesen: az OTP Bank Nyrt., az OTP Hungaro-Projekt Kft., a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA),  és a Kereskedők és a Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ).

A Vállalati Tanácsadás Program segítségével a konzorcium Magyarországon első alkalommal kínál uniós pályázati forrásokat a vállalkozások sikerét elősegítő tanácsadói szolgáltatások igénybe vételéhez.

Ezáltal hozzáadott értéket jelentő szakmai tudás integrálható a vállalkozásokba, akár 50%-os mértékű vissza nem térítendő támogatás igénybe vételével Budapesten és Pest megyében.

A projekt minden olyan területet lefed, amelyek szakszerű tervezésével növelhető a működési hatékonyság, maximalizálható a profit.  A támogatást a következő területeken lehet igénybe venni: vállalati stratégia; szervezetfejlesztés; online megjelenés és e-kereskedelem; technológia és termékfejlesztés; marketing; közbeszerzés; pénzügy, adó, számvitel; horizontális célok; munkaügy és munkabiztonság; ügyvitel és adminisztráció; jog; valamint szakfordítás.

Támogatás csak írásos formában teljesített, egyedi megoldást alkalmazó tanácsadási tevékenység után adható. A szóbeli tanácsadás költsége nem elszámolható.

A támogatás igénylésének folyamata, illetve hogy pontosan mekkora összegű támogatás vehető igénybe, részletesen megtalálható a következő weboldalon: www.tanacsadastamogatas.hu .

A tanácsadást igénylő vállalkozások 2011. második félévétől nyújthatják be pályázataikat. A program a projekt keretösszegének kimerüléséig, de legkésőbb 2013. második negyedévéig tart.

A kezdeményezés még viszonylag új, mégis már közel 100 cég nyújtotta be pályázatát. Az eddig beadott pályázatokról és azok elbírálásáról szintén olvashatnak a fent említett weboldalon.

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/