Barion Pixel Vállalati Tanácsadás Program - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A programmal kapcsolatos közvetítői feladatokat több hazai szervezet közös konzorcium keretében vállalta magára, nevezetesen: az OTP Bank Nyrt., az OTP Hungaro-Projekt Kft., a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA),  és a Kereskedők és a Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ).

A Vállalati Tanácsadás Program segítségével a konzorcium Magyarországon első alkalommal kínál uniós pályázati forrásokat a vállalkozások sikerét elősegítő tanácsadói szolgáltatások igénybe vételéhez.

Ezáltal hozzáadott értéket jelentő szakmai tudás integrálható a vállalkozásokba, akár 50%-os mértékű vissza nem térítendő támogatás igénybe vételével Budapesten és Pest megyében.

A projekt minden olyan területet lefed, amelyek szakszerű tervezésével növelhető a működési hatékonyság, maximalizálható a profit.  A támogatást a következő területeken lehet igénybe venni: vállalati stratégia; szervezetfejlesztés; online megjelenés és e-kereskedelem; technológia és termékfejlesztés; marketing; közbeszerzés; pénzügy, adó, számvitel; horizontális célok; munkaügy és munkabiztonság; ügyvitel és adminisztráció; jog; valamint szakfordítás.

Támogatás csak írásos formában teljesített, egyedi megoldást alkalmazó tanácsadási tevékenység után adható. A szóbeli tanácsadás költsége nem elszámolható.

A támogatás igénylésének folyamata, illetve hogy pontosan mekkora összegű támogatás vehető igénybe, részletesen megtalálható a következő weboldalon: www.tanacsadastamogatas.hu .

A tanácsadást igénylő vállalkozások 2011. második félévétől nyújthatják be pályázataikat. A program a projekt keretösszegének kimerüléséig, de legkésőbb 2013. második negyedévéig tart.

A kezdeményezés még viszonylag új, mégis már közel 100 cég nyújtotta be pályázatát. Az eddig beadott pályázatokról és azok elbírálásáról szintén olvashatnak a fent említett weboldalon.

About Post Author