Barion Pixel Újévi köszöntés Szabolcsból - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Tisztelt Megyebeli Polgárok!
Az újesztendő első perceiben, szeretettel köszöntöm Szabolcs- Szatmár- Bereg megye minden polgárát.
Olyan esztendőt hagyunk magunk mögött, mely sok családnak, fiatalnak és idős társainknak egyaránt nehézséget, kihívást jelentett. A magyar nép történelmét tekintve mindig is híres volt kitartásáról, reménnyel teli küzdelmeiről. Jelen korunkban a harcot számunkra nem a háború a hadban állás jelenti, hanem az a gazdasági világválság, melyet csak a rendelkezésünkre álló eszközökkel orvosolhatunk. Nemzeti összetartozásunk ismét megmutatta, hogy a bizalom, és a hit átvezet bennünket a nehézségeken. 2010-ben súlyos gondokkal terhelt országot vett át a kormány, melyek közül a legsürgetőbb megoldást az egymillió devizahiteles család ügye kívánta. A 2011-es év legfontosabb eredménye a december közepén köttetett adósmentő csomagról szóló megállapodás, melyben a kormány a magyar gazdaság legnehezebb problémáját oldotta meg, hogy kivezesse az adósokat a devizahitelek csapdájából.
Az újesztendő a törvényalkotás szempontjából is fontos évként kezdődik, mely országunk jövendő sorsát határozza meg, nemzetünk anyagi és emberi erőforrásait óvja meg számunkra.
Tisztelt polgártársaim! Nehéz, küzdelmes év előtt áll Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg minden lakosa.
A mérce nem más számunkra, mint a szabadság törvénye. Ahogyan az Igében áll, úgy álljon előttünk, hogy “szavainkat és tetteinket a szabadság törvénye fogja megítélni”.
Még ha nehéz év is vár reánk, a szeretet minden formájára és jócselekedeteire figyeljünk oda az újesztendőben, melyben jó egészséget, erőt, hitet és kitartást kívánok mindenkinek!

Seszták Oszkár
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Közgyűlés
elnöke

KKVHÁZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vezetői

About Post Author