News & Blog

…új távlatok nyílnak meg előttük

A KKVHÁZ Összefogás vetélkedőjének egyik országos támogatója, a verseny adószakmai tanácsadója a LeitnerLeitner. Az adótanácsadó, könyvvizsgáló, könyvelőcégek hazai rangsorában előkelő helyen álló vállalat 1994 óta van jelen Magyarországon. A LeitnerLeitner cégcsoport közép-kelet-európai működése több mint 50 éves múltra tekint vissza, 8 országban van saját irodája, ám jól működő kooperációs hálózatának köszönhetően globálisan is képes ügyfeleit kiszolgálni.

A LeitnerLeitner a KKVHÁZ Összefogás vetélkedő támogatásávala magyar vállalkozások adózási kultúrájának fejlesztéséhez szeretne hozzájárulni. Ezért is ajánlott fel hasznos, ugyanakkor motiváló ajándékot a nyertes csapat minden tagja számára. Ugyanis a 11 győztes vállalkozás mindegyike igénybe vehet majd egy-egy tanácsadói napot, melyet a versenyző vállalatok tetszőleges adózással kapcsolatos problémájuk megoldására használhatnak fel 2014. március 31-ig. A tanácsadás egy problémafeltáró beszélgetésből és egy írásos szakvélemény kidolgozásából áll majd. Ezenkívül a nyertesek 2014 folyamán meghívást kapnak a LeitnerLeitner által szervezett szakmai rendezvényekre is, melyeken költségmentesen vehetnek részt.

„Remélem, hogy amikor a nyertesek „lehívják” az általunk felajánlott tanácsadói órákat, új távlatok nyílnak meg előttük. Tanácsaink segítségével tervezhetőbbé és optimalizálhatóbbá válik majd adóterhelésük, beruházásaikat stabilizálhatják. Egy jó adótanácsadó ugyanis megéri a pénzét: sokkal többet lehet megtakarítani segítségével, mint amekkora kiadást jelent. Különösen igaz lesz ez a versenyzők esetében, akik költségtérítés nélkül kapnak majd segítséget adózási problémáik megoldásához.”

E mellett a LeitnerLeitner felajánlja, hogy helyezéstől függetlenül a KKVHÁZ Összefogás vetélkedő minden versenyzőjének eljuttatja elektronikus kiadványait, melyek segíthetik az adózással, a könyveléssel és a bérszámfejtéssel kapcsolatos napi ügyek közötti eligazodást.
 

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/