News & Blog

Sertésnevelés az Interneten!

A legtöbb embernek a fosszilis energia helyettesítése, vagy a természetbarát gyártás jut róla eszébe, pedig legalább ennyire fontos az egészségtudatosság is. Magyarország népességének közel 40% elkötelezettnek tartja magát a fenntartható fejlődés mellett, és a népesség 10% tartja fontosnak a tudatos, egészséges táplálkozást. Az egészséges táplálkozás azt is jelenti, hogy egészséges alapanyagból kell készülniük az ételeinknek.

A webdisznó első hangzásra talán meglepő vállalkozás, de gondoljunk csak bele. Hogy lehet elérni azokat, akik számára fontos a minőségi élelmiszer és nyitottak arra, hogy saját sertést neveltessenek? Bármennyire is szeretnénk, nem nagyon találunk ilyen lehetőséget. Természetesen vannak időszakosan induló kampányok, de ezek jellemzően egy-egy rendezvényre, eseményre koncentrálnak.

A webdisznó egy új értékesítési lehetőséget kínál a hagyományos sertésnevelést előnyben részesítő gazdák számára.

2012-ben már a mezőgazdaságban sem lehet eltekinteni az internet hatalma felett, hiszen Magyarországon is jelentős szerepet játszik a fogyasztásban az e-kereskedelem. Közhely de igaz, hogy mindenhez hozzá lehet jutni interneten keresztül is, de ha saját sertést kíván valaki neveltetni, akkor szinte lehetetlen találni olyan felületet, ami az érdeklődőknek segítséget tudna nyújtani. Leggyakrabban még ma is személyes ajánlások útján találhatunk olyan gazdákat, akik valamilyen megoldásban vállalják a sertésnevelést. Ennek az a legfőbb oka, hogy a sertést nevelő gazdák rendkívül ritkán alkalmazzák tudatosan az internetet mint kommunikációs csatornát.

Szükség van egy olyan felületre, ahol az érdeklődők biztonsággal tehetnek szert saját sertésre, és a csatlakozó gazdák mint szolgáltatást felajánlhatják szakértelmüket, tapasztalatukat.

A webdisznó ezt az hiányt pótolja, és lehetőséget teremt saját disznótartásra úgy, hogy teljes kiszolgálást nyújt partnerein keresztül. Minden megrendelő akár nyomon követheti interneten keresztül 24 órában a sertését, de ha kívánja, akkor természetesen személyesen is ellátogathat a helyszínre.

A webdisznó folyamatosan keresi azokat a partnereket, akik a hagyományos sertésnevelést részesítik előnyben és szeretnének új utat találni a megrendelők felé.

Elérhetőség:

Webdisznó Kft.
www.facebook.com/webdiszno

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/