Barion Pixel Önrész nélküli pályázatok! - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Végre egy pályázat, amelyre vártunk! Munkatársak képzésére fordítandó támogatás, melyre minden régióból, minden méretű vállalat pályázhat!

A támogatás mértéke akár 100% is lehet.  Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a pályázat menedzselésével foglalkozó kolléga és a tréning résztvevők kieső munkabére is megtérül.  

A pályázati kiírások összefoglalóját itt találhatja: nagyvállalatoknak, középvállalkozásoknak, mikro- és kisvállalkozásoknak.

Az idő sürget, mert fel kell készülni a március 1-i beadásra!

Mit nyerhet Ön, ha pályázik? Motivált, megfelelő képzettséggel rendelkező munkatársakat – amennyiben körültekintően választ partnert a pályázat menedzseléséhez.

Van ehhez 5 tippünk!

  • A pályázatírás fix díj nélkül, sikerdíjas konstrukcióban valósuljon meg
  • Az ügyintézés gyors, és rugalmas legyen
  • A partner kínáljon komplex támogatást – pályázat beadás – megvalósítás – utógondozás
  • Széles tréningkínálatból lehessen választani
  • Végül, de nem utolsó sorban: a kiváló szakmai háttér biztosítása minden területen!

Amennyiben még nincs partnere, keressen bennünket bizalommal! A WIFI Hungária KÉZ A KÉZBEN EGYÜTTMŰKÖDÉST KÍNÁL Önnek!

Pályázatíró partnerünkkel karöltve felmérjük az Ön igényeit, összeállítjuk a pályázati anyagot, megírjuk és be is adjuk a pályázatot.

A pályázóval együttműködve a tényleges igényekre koncentrálva állítjuk össze a képzéseket – vezetőkkel folytatott beszélgetés, résztvevők által kitöltött előzetes tudásszint felmérők.  – Mert a képzések megvalósításában a WIFI a jó választás.

A képzések dokumentálása minden igénynek megfelel. A pályázati tanácsadó Partnerünk pedig odafigyel arra is, hogy az után követésben, Önnek minimális teendője legyen. Kapott ennél jobb ajánlatot?

Vállalatok számára ajánlott akkreditált programjaink az alábbi területeket fedik le:

Projektmenedzsment ● Szervezeti hatékonyság növelése ● Vezetői fejlesztés ● Értékesítésben dolgozó munkatársak fejlesztése

További képzések, széles palettájával állunk rendelkezésre:

Vállalati hatékonyság növelő programok ● művezető képzés ● beszerzés ● informatikai ● képzések ● pénzügy ● kommunikáció ●

INFORMÁCIÓS FORRÓDRÓT: 06 1 4 880 880; info@wifi.hu

About Post Author