Barion Pixel NGM - KKVHÁZ kis- és középvállalatok évindító csúcstalálkozója - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Aligha lehet fontosabb éve a hazai KKV szektornak a 2017-esnél. Az uniós források az ígéretek szerint most fognak tetőzni. A gazdaságpolitika kiemelt figyelmet szentel a szektornak. Az adótörvények változásai markánsan érintik a kisvállalatokat. Minden állami intézmény immár a zászlajára tűzte a KKV méretű vállalatok segítését. A NAV jó szándékú segítő programját Tamásné Czinege Csilla helyettes államtitkár a NAV elnökhelyettese interjújából is megismerhetik. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) KKV programmal rendelkezik, 2017-ben mások mellett a KKVHÁZ-zal is közös lépéseket tesznek. Kérjük jelentkezzen az, aki ezzel a szektorral nem foglalkozik idén!

A hazai gazdasági közélet évindító rendezvénye az NGM ikonikus Pénztártermében január 12-én is a kisvállalatokról szól. Biztosak vagyunk benne, hogy a vezértémák megpillantásával minden vitakedvelő azonnal a jelentkezési gombot keresi már!

ITT JELENTKEZHET!

A terem befogadóképessége nagy, de véges. Kérjük, időben jelentkezzen! Tehát a vezértémák és a szabályok:

Vezértémák:
Szabályozás: Ki mit javasol szabályozni, ki milyen szabályon változtatna?
Finanszírozás: Van e ma probléma, kell e a segítség?
Szakképzett munkaerő és a képzés: A versenyképesség fejben dől el?

Mindenki többször is hozzászólhat, egy megszólalás legfeljebb 2 perc.
Kérjük a résztvevőket, hogy ne késsenek el, illetve ha lehet, szervezzék úgy a napjukat, hogy ne kelljen korábban távozniuk!
Javasoljuk, hogy aki problémát vet fel, igyekezzen megoldási javaslattal is élni!

Az esemény fővédnöke Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár.

Meghívottak köre:
A kormányzat illetékesei, a vezető gazdasági civilszervezetek képviselői, a kutatás és oktatás szereplői és a vállalati világ vezetői – kicsik és nagyok.
JELENTKEZZEN MOST!

Várjuk szeretettel!
A KKVHÁZ Csapata

 

About Post Author