Barion Pixel Nem vadásznak kkv-ra. - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Akkor van valaminek napja, hete, ha valamit tenni kell érte. Így van ez a Földdel, az anyákkal, a költészettel, és még tengernyi dologgal.
A KKV szektornak európai hete van. Biztosan tenni kell érte valamit. Nagyjából ezekkel a gondolatokkal vezette be előadását Dr Bod Péter Ákos az MNB egykori elnöke.
A KKV HÁZ Zrt hagyományteremtő konferenciájának a címe BEST PRACTICE 2011, azaz tanuljunk másoktól, és ne rejtegessük a saját jó gondolatainkat sem.
Ez nagyon nehéz. Az összefogás nem más, mint feladni a teljes önállóságot, elmondani másoknak is az ötleteinket, bízni abban, hogy a csapattárs is legalább annyira húz mint én, és a végén az osztozkodásnál nem ér bennünket meglepetés.
Hogy mit tennének ha csak egy intézkedést hozhatnának. A konferencia előadói Gláser Tamás VOSZ; Bod Péter Ákos Corvinus; Kovács Patrik FIVOSZ; és Alf Martienssen KKVHÁZ- JVSZ egyöntetűen úgy vélték: képzés, képzés, képzés.
Persze, hogy ki képezzen miből és milyen színvonalon, abban van vita.
Dr Szöllősi László helyettes államtitkár a KKV szektor nagykövete egy kicsit később kapcsolódott be a beszélgetésbe. Nagy sikere volt. Kijelentette: Kormány döntés született arról, hogy a KKV, ha először hibázik, – bármely szakhatóság előtt –
mindenképpen csak figyelmeztetésre számíthat. És döntés született arról is, hogy a hatóságok a KKV szektorban beszedett bírságokból nem képezhetnek érdekeltségi alapokat. Nincs már ok, hogy öncélúan vadásszanak a kicsikre.

About Post Author