News & Blog

Mendzser szűrés gyorsan, jól

MENEDZSER SZŰRÉS – DIAGNÓZIS GYORSAN és HATÉKONYAN – SZEMÉLYRE SZABVA

Sokak tapasztalata szerint a hagyományos egészségügyi megközelítés a helyenként nyögvenyelősen működő egészségügyi infrastruktúrával karöltve, kevésbé alkalmas a problémák megfelelő időben történő felismerésére és a betegségek kialakulásának a megelőzésére.

A szervezetünkben zajló folyamatok megértéséhez általában nem elegendő néhány speciális érték megállapítása, hanem az embert egészében kell látni kell ahhoz, hogy a testben lezajló folyamatokat megérthessük.
Az ayurvéda szakértők/gyógyítók által alkalmazott módszer nem újszerű, hisz 5000 éves múltra tekint vissza, és Európában is egyre ismertebb és elismertebb. Az ayurvéda, az ősi indiai gyógymód holisztikus szemlélete az egész embert képest látni és felmérni, megérteni és rámutatni a bennünk zajló folyamatokat, azonosítani képes a panaszok, tünetek gyakran elfedett, de valós okát.

Az optimális egészségmegőrzés együttesen alkalmazza az ayurvédát és a nyugati orvoslás módszereit az állapotfelmérésben és a diagnózis felállításában. Ezt követően nagy biztonsággal lehet terápiát felállítani, amennyiben szükséges.
Az íriszdiagnózissal kezdődő állapotfelmérés során feltárulnak a szervezet gyenge pontjai, beazonosításra kerülnek az esetleges kockázati területek, veszélyek és szükség esetén a diagnózis pontosítása érdekében további, célzott szakorvosi vizsgálatokra kerülhet sor ennek alapján. Az állapotfelmérés alapján a szakértők javaslatot tesznek a esetlegesen felmerülő szükséges szakvizsgálatokra, valamint az Ön szervezete számára optimális táplálkozásra és életmódra, aminek betartása az esetek többségében már a közérzet, energiáinak jelentős javulásához vezet.

Az ayurvéda szakértő munkáját gasztroenterológus támogatja, az ő együttműködésük garantálja a diagnózis pontos felállítását és az esetleges kezelések hatékonyságát.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS
Az íriszdiagnosztika egy konzultációval egybekötött vizsgálat amely előnye, hogy egy helyen és időben ad képet szervezetünk és egészségünk állapotáról. A módszer a legkorszerűbb informatikai eszközök révén képes rögzíteni az íriszről alkotott képet, és a további kontroll vizsgálatok során a változást, javulást, vagy negatív változást bemutatni. (Írisztérkép) A vizsgálat eredménye természetesen nyomtatott formában elérhető. Amennyiben további célzott vizsgálatokra lenne szükség, megmutatja milyen szakemberhez érdemes fordulni. A vizsgálat akár összeköthető a rendszeresen megszervezésre kerülő szemvizsgálattal, ami már jól bevált gyakorlat számos szervezetnél.

TERÁPIA
A holisztikus gyógyítok által alkalmazott természetgyógyászati készítmények, táplálék kiegészítők és alternatív terápiák gyakran alkalmasak a hagyományos kezelések kiegészítésére, azok hatékonyságának fokozására.

ÖNGONDOSKODÓ PROGRAMOK & REKREÁCIÓS SZOBA
A rendszeres orvosi ellenőrzés és állapotfelmérés mellett, egyre népszerűbb öngondoskodó programok elindítása ahol közérzet javító, stressz oldó és méregtelenítő programok kialakítása mellett terápiás eszközök beszerzésére,- akár rekreációs szoba létesítésére,- is sor kerülhet. A programokat a cégeknél kiképzett kolléga koordinációja mentén saját maguk végezhetik az érintettek.

MÓDSZER ELŐNYEI
A módszer/szolgáltatás igénybevétele cégek szervezetek részére költséghatékony, hiszen ez az állapotfelmérés rövid idő alatt, akár jelentős létszám esetén is elvégezhető cégeknél a helyszínen, akár termelői környezetben is. Összeköthető akár üzemorvosi vizsgálattal is.
Csak azon további szakvizsgálatok elvégzését javasolja a szakértő, ami a dolgozó számára szükséges az adott állapotában, nem kitéve őket felesleges vizsgálatok sorának, ezért az esetleges diagnózis gyorsan és pontosan felállítható.
Management teamek számára izgalmas csoportos terápiák, méregtelenítés, csendtábor vagy egyéb egészségmegőrző és csapatépítő vagy önismereti programok keretén belül is.

KIKNEK? MIRE?

  • Megelőzés, felkészítés a kockázatot jelentő esetleges problémák megelőzésére, kivédésére
  • Problémás, kérdéses esetekben,” második vélemény” kialakítására, ami gyakran alkalmas a probléma valós okainak és gyökereinek feltárása, segít a helyes diagnózis felállításában és terápia alkalmazásában
  • Krónikussá vált, nem javuló problémák esetén,
  • Összetett probléma esetén a szükséges további célzott szakvizsgálat kiválasztása, leszervezése a megfelelő kombinált terápiák alkalmazásának érdekében.
  • Életmód és táplálkozás terápiával, egészségmegőrzés érdekében menedzserek részére, stressz eliminálással, méregtelenítéssel
  • Súlyos, már diagnosztizált problémák esetén a hagyományos terápiák alternatív terápiákkal történő kiegészítő kezelésekre.

További információ:
www.easteuroco.hu
sandor.sopkez@easteuroco.hu

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/