Barion Pixel Meghívó HR szakmai konferenciára - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Pannon Egyetem és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervez Veszprém megyében humán erőforrás kezelés témakörben konferenciát.

A konferencia célja:
A mikro-, kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a munkavállalók 75%-át, azonban a foglalkoztatás feltételei nem állnak arányban az emberi erőforrás menedzsment kihívóan nehéz, a siker szempontjából rendkívül fontos feladatával. A kis- és közepes vállalkozások éppúgy érintettek e terület kihívásaiban, mint a nagyvállalatok, sokszor megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül próbálják problémáikat kezelni.Küldetésünknek tekintjük e terület fejlesztését, a tudás átadást, az együttműködést és az egymástól
tanulást. Fontosnak tartjuk a humán tőke emberi értéken kezelését és a legjobb gyakorlatok megismerését.
A konferencián rövid idő alatt a gyakorlatban jól hasznosítható tapasztalatokat lehet megszerezni, a részvétel – a mai vezető elvárásoknak megfelelően – költség- és idő hatékony, továbbá a résztvevők számára lehetőség nyílik a személyes szakmai kapcsolatrendszer bővítésére is.

A konferencia célcsoportja:
Elsősorban vállalkozások tulajdonosait, ügyvezetőit, valamint olyan munkatársaik jelentkezését várják, akik foglalkoznak személyzeti/emberi erőforrás (HR) menedzsmenttel. A rendezvényen számítank a humán tőke kezelésében érintett szervezetek, intézmények képviselőire, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének tagjaira. Emellett várják a vállalatok azon képviselőit, akik fontosnak tartják e kultúra terjesztését fejlesztését és jó példájukkal segítik beszállítóik ez irányú törekvéseit.

A konferencia témái:
A plenáris előadásokat követően délutáni szekcióülésekre kerül sor, ahol az alábbi témakörökben gondolatébresztő, gyakorlati példákkal ellátott prezentációkra kerül sor:

  1. Toborzás, kiválasztás a megváltozott munkaerő-piaci helyzetben
  2. Motiváció, lojalitást, elköteleződést segítő technikák
  3. Teljesítmény menedzselése
  4. Elismerés, képzés, fejlesztés

A felsoroltakon túl személyügyi tanácsadó és munkaerő-közvetítő, munkaerő-kölcsönző kiállító cégek szakértő segítségével, konzultációs lehetőséggel is várjuk a konferencia résztvevőket.
Az elhangzott prezentációkat elektronikus kiadványba foglalják és a HSZOSZ, valamint a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján teszik elérhetővé. A legjobb esettanulmányokat a Munkaügyi Szemlében jelentetik meg.

A konferencia időpontja:
A szakmai konferencia 2015. május 21-én, csütörtökön, 9,00-16,00 óra között kerül megrendezésre.
A konferenciát megelőzően 2015. május 20-án este önköltséges üzleti vacsorára lehet jelentkezni, amelynek részleteit a mellékelt tájékoztatóban találják.

A konferencia helyszíne:
Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, ”A” épület földszint (Veszprém, Egyetem u. 10).
A résztvevőknek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak az egyetem udvarán, a Gazdaságtudományi Kar mögötti parkolóban.

A konferencia részvételi díja:
A részvételi díj bruttó 5.000,- Ft/fő, amely az egész napos ellátást is tartalmazza.
Egy vállalkozástól 3 fő jelentkezés felett ingyenes a részvétel. A konferencia előadóinak a részvétel ingyenes.

Jelentkezés és további információ:
Amennyiben a tájékoztató és a mellékelt program felkeltette érdeklődését, várják szíves jelentkezését az online regisztrációs oldalon (kapcsolattartási/számlázási adatainak és választott szekció előadásainak megadásával), legkésőbb 2015. május 10-ig: JELENTKEZÉS >>
További kérdéseit a pallosi.krisztina@veszpremikamara.hu e-mail címen vagy a +36-88/429-008/116-os telefonszámon várják.

About Post Author