News & Blog

Megalakult a KKV Parlament, elnöke Glósz Andrea

Az eseményről címszavakban:

Nyilvánosságra hozta a KKVHÁZ a hitvallását. Nagy erővel hatottak a mondatok a megjelentekre. Olvassák szeretettel:

Hitvallás
Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős szereplőjének, politikai nézetektől független, konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar versenyképesség egyik záloga. A KKVHÁZ ezeknek az eszmecseréknek, az egyik legelismertebb szervezője, moderátora kíván lenni, aki olyan különleges szellemiségű és technológiájú lebonyolítási rendszereket fejleszt, ami a tudás és kapcsolatközvetítésen túl közösségi élményt is biztosít.

Új kezdeményezések is bejelentésre kerültek, ezek közül talán a legjelentősebb a KKV Parlament indulása.

Próbaüzem után most indul a nyilvánosság előtt is a KKV Parlament. Kisvállalkozók lehetnek a „képviselők”. Bármelyikük tehet ésszerűsítő javaslatot.
A rendszer arra tanít, hogy a kisvállalati szektor mutassa meg az erejét abban is, hogy nem pusztán panaszkodni tud, de képes megoldásijavaslatokat is tenni a kormány felé.
Az ügymenet egyszerű. A beküldött 4000 karakternyi előterjesztést a „képviselők” véleményezik. Ha a kezdeményezés megkapja tőlük az 50 % + 1 fő támogatást, akkor a KKVHÁZ az illetékes tárca vezető asztalára teszi a javaslatot.
Ellenvéleményt vagy a tartózkodást indokolni a kell a „képviselőnek”
A rendszer alkalmas lehet arra is, hogy a kormányzat tesztelje egyes elképzeléseit a KKV országos közösségén. A parlament szervezői arra számítanak, hogy a kezdeményezés segít a kormány, a képzési intézmények, a gazdasági civil szektor és a vállalati világ szereplőinek a párbeszédét erősíteni.

A KKVHÁZ több éve együttműködik a GVH-val. A legjelentősebb közös esemény szeptember 18-án lesz

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a KKVHÁZ szervezetével karöltve olyan országos csúcstalálkozót szervez, szeptember 18-án 16:00 – 18.00 között, ahol most először a szereplők nem mindegyike van jelen a rendezvényen, hanem azonos időben, az internet segítségével összekötve vesz részt a „Versenyképesség és Versenykultúra Csúcstalálkozón”
Az un központi esemény az EDUTUS Egyetem Budapest Falk Miksa u. 1 szám alatti központjában lesz, míg több megyeszékhely KKVHÁZ szervezete, a saját városaikban vitatják meg a témát. A mobil app. alkalmazással összekötött helyszínek véleményei és az arra adott reakciók a másodperc tört része alatt összegződnek és területi, ágazati elemzésekre is azonnal módot adnak.
A konferenciába bárki az irodájából vagy akár otthonról is bekapcsolódhat. Egyre kell csak ügyelnie, hogy pontosan regisztráljon és tartsa a rendszer által előírt válaszadási határidőket.

Megyék versenye a Pénzügyminisztériumban december 16-án

Ismét Az évek óta népszerű megyék versenye idén is megrendezésre kerül, melynek döntője december 16-án lesz a Pénzügyminisztériumban. A megyék, budapesti kerületek és határontúli csapatokat várjuk szeretettel. Az EDUardo és a KKVHáz közösen hisz abban, hogy az élethosszig tanulás fontosságát nem lehet megkérdőjelezni. A versenyen való részvétel előzetes felkészülést nem igényel, elsősorban a meglévő készségekre épít.

Kevés szervezet mondhatja magáról hogy közösség, aki nem rendez évente partnereinek bált

A KKVHÁZ Országos bált rendez…

Az időpont már biztos, 2020. január 24. Ha jó helyet szeretne magának, jelentkezzen már most a kkvhaz@kkvhaz.hu email címen.

A KKVHÁZ erősen nyit a közösségi média felé, a FB KKVHAZ oldala megújult, a fontosabb cikkeket, híreket azonnal kitesszük. Nézzen rá már most, és szavazzon a KKVHÁZ új logót tervez, szavazzon, melyik tetszik jobban…
Írja le véleményét is!

A részletes beszámolónkig tekintsék meg képeinket.
Hamarosan hanganyagok, videó felvételek, exkluzív képek és részletes beszámolók

{gallery}20190909{/gallery}

 
 
 
 
 
 

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/