Barion Pixel Last minute karácsonyi ajándék ötlet - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Hungary Card 2017: Basic és Plus kártya a belföldi turistáknak

Megjelent a Hungary Card jövő évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit- újságolta Örömmel Gál Gábor, Hotelinfo Kft. ügyvezetője. Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket 10-100%-ig az idén 2 változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

A változatlanul népszerű félárú vonat- és buszjegyek, néhány nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba. A számtalan színház, étterem és egyéb szolgáltató által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a Facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

A kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények meghirdetését egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Veresegyházi Medveotthon, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum és Hatvan több nevezetessége is. Örömmel jelentjük, hogy a Mahart Passnave jóvoltából ismét 50% kedvezménnyel válthatók jegyek a dunai menetrendi kiránduló- és szárnyashajójáratokra, illetve a Tropicarium is növelte kedvezményét.

A kártya szerkesztősége egész évben várja kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali Facebook és hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb e-szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagokról is.

About Post Author