News & Blog

Last minute karácsonyi ajándék ötlet

Hungary Card 2017: Basic és Plus kártya a belföldi turistáknak

Megjelent a Hungary Card jövő évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit- újságolta Örömmel Gál Gábor, Hotelinfo Kft. ügyvezetője. Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket 10-100%-ig az idén 2 változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

A változatlanul népszerű félárú vonat- és buszjegyek, néhány nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba. A számtalan színház, étterem és egyéb szolgáltató által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a Facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

A kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények meghirdetését egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Veresegyházi Medveotthon, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum és Hatvan több nevezetessége is. Örömmel jelentjük, hogy a Mahart Passnave jóvoltából ismét 50% kedvezménnyel válthatók jegyek a dunai menetrendi kiránduló- és szárnyashajójáratokra, illetve a Tropicarium is növelte kedvezményét.

A kártya szerkesztősége egész évben várja kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali Facebook és hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb e-szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagokról is.

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/