Barion Pixel Közép-európai adószakértő csoport - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Az Ön szervezete milyen koncepció mentén és milyen eszközökkel segíti a KKV szektor szereplőit?

A LeitnerLeitner osztrák gyökerű, közép-európai fókusszal és irodahálózattal rendelkező cégcsoport. Már ez a két tény is sejteti, hogy a térségből induló, elsősorban Közép-Európa piacaira koncentráló vállalkozások működését, nemzetközi piacra lépést szeretnénk támogatni a régió jogszabályainak, sajtosságainak mély ismeretével. – mondta el Jancsa-Pék Judit, a LeitnerLeitner vezető tanácsadó partnere.

Mi magunk sem vagyunk globális multi, sőt a magyar LeitnerLeitner is KKV-nak számít – de ennek ellenére szakmai partnerhálózatunk bevonásával igény esetén a teljes világra kiterjedő tanácsadást is vállalunk – ugyanakkor saját bőrünkön is érezzük ennek a KKV-k helyzetének minden szépségét és nehézségét.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a hazai KKV-szektor szereplőit teljes körű tanácsadással segítsük az adózás és a számvitel, bérszámfejtés, munkaügy területén. Kollégáink a konkrét ügyeket mindig a gazdasági kontextusukkal együtt kezelik – azt hiszem, ennek fontosságát nem is kell hangsúlyozni.

Megfizethető, speciális igényekre szabott szolgáltatáscsomagot állítottunk össze startup és KKV cégek számára.

E mellett sokat teszünk a szakmai információk érthető tolmácsolásáért is azért, hogy ne legyen olyan vállalkozás, aki nem szerez tudomást a kedvező lehetőségekről, nem kap figyelmeztetést az esetleges kockázatokról. Ezért indítottuk el Adózásról érthetően blogunkat, melyen rendszeresen publikálunk mindenki számára ingyenesen hozzáférhető anyagokat.

About Post Author