Barion Pixel KKVHÁZ Megyék Versenye 2018 - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Vitaindítót mondanak: Bodó Sándor PM államtitkár; Dr György László ITM államtitkár, Joó István KKM helyettes államtitkár, Csoltó Gábor BKIK elnök,  Csonka Tibor OTP Business ügyvezető igazgató ( az előadók felkérés alatt)

Újra itt van a népszerű megméretés. Indulnak a szomszédos országok, a megyék és a budapesti kerületek minimum 2-2 fős csapatai.
Az idei fókusztéma a versenyképesség
Az nyeri a versenyt akinek a csapata a legjobb gondolatokat fogalmazza meg az ország versenyképességének a növelésére. Határon túli vendégeink természetesen a saját otthonukra vonatkozó javaslatokat tesznek – ami persze tanulságos lehet mindenkinek.
A csapat gondolatait előzetesen legkésőbb november  5 ig, minimum 1000 – max. 3000 karakterben be kell küldeni, amit a KKVHÁZ közzétesz. A közönség még a verseny előtt véleményezheti a munkákat.
Ugyanígy be kell küldeni előzetesen a döntő prezentációt is, ami lehet szöveg, film, képek, bármi, aminek az előadása nem lehet több 3 percnél.

A lebonyolítás rendje:

A 2 fős csapatok előzetes sorsolással kerülnek vitaasztalokhoz. A 19 megye, a 23 budapesti kerület és a 7 szomszédos ország együtt 49 csapat  11 /4 csapatos és 1 /5 csapatos asztalnál foglalnak helyet. ( A határon túliak külön asztalhoz kerülnek, míg a budapestiek közül is max. 2 kerülhet egy asztalhoz)
Az asztaltársaságok moderált vitában maguk közül választják ki, melyikük a legjobb, ki tudja a legérdekesebb versenyképességet fokozó programot, gondolatokat kínálni a zsűrinek.
A legjobb csapat az egész korábbi asztaltársaságát viszi a döntőbe.

Itt a csapatok a területük legelőremutatóbbnak vélt innovációs teljesítmény bemutatásával versengenek. A zsűri véleményez és pontoz, döntés természetesen a többi csapaté és a közönségé, akik a szavazataikat stílusosan okos telefonon adhatják le. A szavazáshoz természetesen nem kell a helyszínen lenni, követheti a kedvenc csapatát otthonról is bárki.
Az eseményt több internetes rádió és TV is közvetíti, online adja a Facebook és a KKVHÁZ.hu

A versenyen való részvétel térítés mentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A versenyen és annak felületein reklám elhelyezési lehetőség is van.
A versenyt a helyszínen a közönség soraiból is lehet követni.
Az asztalokhoz segítő mentorok is kapcsolódhatnak.

Kérjük regisztráljon most!

{ BreezingForms : megyekversenye2018 }

 

About Post Author