News & Blog

Az érdeklődő közönség Szentpéteri Csilla koncertje előtt a kastély, a kiállított ruhák, illetve a Leier Autó BMW-inek megtekintésével volt elfoglalva. A borongós idő ellenére igen kellemes hangulat alakult ki már a koncert közben, de azt követő kötetlen baráti beszélgetések során még inkább.
Kedves színfoltja volta az estnek, és nagyszerű emberi gesztus a Zentai Ágnes által átadott adomány. A Med-In-Art Kft. több inhalátor készüléket is felajánlott az est társszervezőjének, a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványnak. Az alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Horváth Eszter ezt azon nyomban átengedte a “CF”-es betegek (Cistas Fibrozis) alapítványának, illetve jelenlévő képviselőjüknek, mondván nekik még nagyobb szükségük van rá, szép példáját adva annak, hogy a segíteni akarás újabb és újabb adakozást generál. Az adományokat ezúton köszönjük, külön köszönt a Borsodi Műhely Kft.-nek.
Németh Hajnal Auróra üvegművész, és lelkes manökencsapatának ékszerbemutatója pedig valami teljesen új intellektuális és művészi élmény volt. A kastélyban időző, véletlenül odatévedt francia vendégek csak ámultak, hogy kis hazánkban ilyen váratlan kulturális sokk érik őket.
A kastély szakácsa és pincérei is kitettek magukért, Kovács Szilárd szállodaigazgatóval az élen. Ahogy a győri MODIANI Fashion ruháit viselő bábuk az est folyamán “észrevétlenül” átöltöztek – mindig a napszaknak megfelelő alkalmi ruhákba – úgy öltött egyre komorabb formát az időjárás, visszaparancsolva egy-egy záporral az éppen kimerészkedőket. A kastély belső látványosságai, szokatlanul kellemes társalgó terei és az ezekre is “kiterjesztett” állófogadás ideális helyszínt, illetve légkört biztosított a jelentős vállalkozásokat képviselő hölgyek és urak számára, akár egy kis csevegésre, vagy éppen komolyabb ismerkedésre. Talán emiatt is tűnt úgy, hogy nagyon hamar eltelt az est, de utolsó programja is tartogatott meglepetéseket, a legnagyobba-e cikk írójának. A kitüntetésekre, díjakra ugyanis általában számítani lehet. Nem úgy a KKVHÁZ menedszmentje által alapított díjra, melyet hirtelenjében, első meglepetéséből felocsúdva nem is tud hova tenni az ember, persze a jó érzés akkor is azonnal hatalmába keríti.  A hála azonban, amit akkor érzünk, amikor gondoltak ránk, az erőfeszítéseinkre és azt akkor is észreveszik, amikor erre egyáltalában nem számítunk (ehhez szoktunk hozzá ugyanis) még a kitüntetésnél is kellemesebb érzés.

Ami pedig a “pécsi kávét” illeti, ami az ajándéksorsolás főnyereménye volt: az alábbiakban látható repülőgéppel “szállunk” a nyertes rendelkezésére, ( Haco-Air Kft. http://www.haco-air.hu/) és kb. 4 óra alatt megfordulunk vele úgy, hogy másfél-két óra maradt a kávézásra és egy belvárosi sétára is.

repülő

Azt, hogy így kellett-e egy “rendes” megyei KKVHÁZ-i szervezetet elindítani, azt nem tudtuk, de véletlenül jól sikerült, és ezt már nem is szeretnénk elrontani.

Varga István
adószakértő
KKVHÁZ Győr-Moson-Sopron megyei elnöke

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/