Barion Pixel Jogász szemmel a KKV szektorról. - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A BKIK – KKVHÁZ online konferencia 2023. május 22. (hétfő) 14:00 – 16:00 óra között
Mit tehetnek többet a cégvezetők, miben erősödhetnek a jogtanácsosok.

A BKIK – KKVHÁZ vitaasztalainál ezúttal a jogász világ ül össze a KKV vezetőkkel. A kisvállalatok gyakran csak akkor kérnek jogi segítséget, ha baj van. A baj sem azonnal derül ki, néha már javíthatatlan károk keletkeztek, mire a szakember megérkezik.
A dolognak vannak egyszerű anyagi okai is, de mély társadalmi gyökerei is. Ez utóbbi pedig az, hogy sok vezetőben él az a hamis kép hogy az ő jogi érzéke, „szimata” elég, minden helyzetben. Erről is, és a jogász világ érdekeiről és gyakorlatáról is szól a következő ONLINE találkozónk. Érdemes részt venni, ezen súlyos milliói múlhatnak!

A tanácskozás annak a kutatásnak a része is, ahol a NAV és a KKVHÁZ együttműködve a kormányzati szándékok és a kisvállalati világban végül megjelenő információk sorsát vizsgálja. A kisvállalati vezetők gyakran nem közvetlenül a kormányzati kommunikáció alapján döntenek, hanem a könyvelői, adótanácsadói, könyvvizsgálói  – valamint jogtanácsosi világ iránymutatásai alapján.
A tanácskozásra a KKV ügyfelű ügyvédi irodák mellett, a nagyvállalati kitekintésű irodák, adótanácsadók, könyvelők, könyvvizsgálók, a NAV munkatársai és
vállalatvezetők is meghívást kapnak. Cél az is, hogy jó gyakorlatokat rögzítsen a megbeszélés.
Az anyag kivonatát, a PM, a NAV és az IM asztalára szánjuk.

Regisztráció

 

About Post Author