Barion Pixel I. Országos Online Interaktív Versenykultúra Csúcs 09.18. - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Volt már Ön kormányzati tájékoztatón?

Az állam irányító szervezetei rendszeresen adnak tájékoztatást tevékenységükről a gazdaság szereplőinek. Ezt gyakran tették un. országjárások keretében, ahol a megyeszékhelyeket végig látogatva, fórumok keretében adtak tájékoztatást. Ezeknek az országjárásoknak a hatékonysága alacsony és egyoldalú volt.

Ennek szeptember 18-án vége!

 KKVHÁZ felismerve a kor technikai igényét webes fejlesztéssel lehetővé tette,hogy egy időben sok helyszínen alakulhassanak a gondolatok, ezek egymás között is láthatóak legyenek. A vélemények végül összevethetőek, statisztikailag kiértékelhetőek lehessenek. A helyszínek egymással versenyben gondolkodnak, ami fokozza az érdeklődést, a közösségi érzést és erős motivációt is biztosít. A ma divatos gamification a valóságos helyzetek valóságos gondolatok versenyeztetésével érhető el.

A GVH ismerve a KKVHÁZ kommunikációs tudást közvetítő közösségépítő rendszereit, szeptember 18-án ezzel a 21. századi innovációval kívánja országos tájékoztatási feladatait megoldani, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a siker esetén ezen az úton halad tovább, ezt fejleszti a partnerével.

A Versenyhivatal ezen újszerű tájékoztatása után a gazdaság szereplői meg is vitathatják azt azonnal, majd javaslatokat is tehetnek, ráadásul egymással versenyezve, nyereményekért.

 

A verseny arról szól, hogy ki tette a legjobb javaslatokat?

 

Ez a játék csapatverseny, a létrejövő mikroközösségek javaslati versenye a versenyképesség és versenykultúra tárgyában, viszont nem szeretnénk kizárni azokat sem a játékból, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak elmenni, vagy nem szereztek tudomást a mikroközösségekről.

Az esemény központi helyszíne az EDUTUS Egyetem (Falk Miksa u. 1.) épülete, melyre szeretettel várjuk Önt is.

 

Érdemes regisztrálnia, mert értékes nyereményeket sorsolunk ki.
(különleges kávék; borok; tanácsadások; céges tréning) 

 Töltse ki kérdőívünket és NYERJEN!>>

 

 
 
 
 
 
 

About Post Author