Barion Pixel Google kereső és az első hely - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Mennyit kell fizetni a Google-nek az első helyért?

Sokan szokták feltenni azt a kérdést, hogy mennyit kell fizetni a Google-nek, hogy elsők legyünk a találati listán. A válasz: semennyit.

Azonban van mód arra, hogy az elsők között szerepeljen. Ehhez nem kell mást tennie, mint keresőoptimalizálnia weboldalát, webshopját.

A keresőoptimalizálás egy összetett és hosszadalmas folyamat, de segítségével elérhető, hogy az Ön weboldalára találjanak rá először a Google keresőben. Mint a legtöbb dolgot, ezt is érdemes profi szakemberekre bízni, ugyanis könnyen ellenkező eredményt érhet el: a teljes weboldalát kitilthatja a keresőkből – ahogy azt a legtöbb állami weboldal is elkövette a napokban.

Amennyiben velünk készítteti el webáruházát, a keresőoptimalizálási munkát levesszük a válláról: mi elvégezzük a "piszkos munkát", Önnek csak a pénzt kell kivennie a bankból…

Önnek milyen előnyt jelente az, ha weboldalát a legelső találatok között látná viszont?

U.i.: az Új Széchenyi Terv keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre pályázni, azaz a Pannon szoftver Kft. által fejlesztett szoftverekre, továbbá pedig egyéb hardveres eszközökre is igényelhető támogatás a vállalkozásfejlesztés keretében. Az egyes programok keretében további dolgokra is lehet pályázni. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, írjon egy levelet a szechenyiterv@pannonszoftver.hu email címre, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

About Post Author