Barion Pixel Fejlesszük együtt a hazai kkv-k digitalizációs ismereteit! - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A közelmúltban bemutatott, az Európai Unió által társfinanszírozott “A kkv-k képzése a digitális évtizedre (SME4DD)” című, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által megvalósítandó projekthez kapcsolódóan ajánlom figyelmébe az első online workshopot, melyen a majdani, blockchain témájú képzések kerülnek bemutatásra, ingyenesen elérhetően.

A workshop időpontja: 2023. július 14., péntek 10:00 – 12:00
A workshop formája: online

Program:
10:00 – 10:30     Az SME4DD projekt bemutatása
előadó: Urbán Viktor, blockchain szakértő
10:30 – 11:00     A blockchain alapjai és a témával kapcsolatos aktualitások
előadó: Czeglédi Tamás, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
11:00 – 11:30     A blockchain témájú képzések bemutatása
előadó: Gönczy László, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
11:30 – 12:00     A blockchain üzleti előnyei a KKV-k számára
előadó: Solymos Gyula, AlphaNexus Kft

Az előadók tekintetében a programváltozás jogát fenntartjuk.

Emlékeztetésképpen, a projekt, amelynek hazai megvalósítója a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) fő célja, hogy három digitalizációs területen, az európai kis- és középvállalkozások számára kínáljon üzleti szempontból kulcsfontosságú ismeretek megszerzését biztosító képzési programot. A három szakterület, a mesterséges intelligencia, a blokklánc és a kiberbiztonság témakörében a projekt korszerű, rövid távú képzéseket szervez, amelyek közül Magyarországon a blockchain témájában kerülnek megvalósításra workshopok a közeljövőben.

A projekt induló szakaszában az innen
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SME4DDSurvey2023?surveylanguage=HU

elérhető kérdőív segítségével térképezzük fel a vállalkozások mesterséges intelligenciához, blokklánchoz és kiberbiztonsághoz való viszonyát, az ezekkel kapcsolatos tudásukat. A kérdésekre kapott válaszok hangsúlyos szerepet játszanak a tanfolyamok tartalmának a tanulási célokhoz kapcsolódó kialakításában, így kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével – amely anonim, és körülbelül 15 percet vesz igénybe – segítse munkánkat!

Kérjük, hogy a workshopon levő részvételi szándékát az alábbi linkről elérhető regisztrációs felületen szíveskedjen jelezni 2023. július 12-éig:

https://konferencia.kifu.hu/event/31/

Amennyiben a jövőben értesülni kíván a programban megvalósuló képzésekről, kérjük a kérdőív végén adja meg elérhetőségét, valamint járuljon hozzá ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeit a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség kapcsolatfelvétel céljából kezelje jelen projekttel összefüggésben

About Post Author