News & Blog

Elismerést kapott a NAV a 2022-es erőfeszítéseiért

KKVBARÁT® Hivatal.

A díjat, a kisvállalati egyeztetések egyik kedvelt szereplője a KKVHÁZ hálózata adományozta. A választás azért esett az adóhivatalra, mert az adózók széles körében erősödött meg az a vélemény, hogy az adóhatóság támogatóan áll azokhoz az adóalanyokhoz, akik megbízható adózók és szabály követően kívánnak gazdálkodni. Számos részletfizetési lehetőség, türelmi idő áll az ügyfelek rendelkezésére, kifejezetten magas szintű ügyfélszolgálati háttérmunka segíti az eligazodást és a kormányzati intézkedések (gyorsított Áfa visszautalások stb.) a XXI sz. színvonalán történtek meg.

Az elismerést Tamásné Czinege Csilla, a NAV elnökhelyettese és Funtek Zsolt a NAV tájékoztatási főosztályvezető helyettese vették át.
Az elnökhelyettes köszönetét nyilvánította az elismerésért és elmondta, a díjnak ezért örülnek különösen, mert több évnyi megfeszített munka visszaigazolását érzik benne. Ugyanakkor jelezte, hogy az adóhatóság a jövőben is kiemelten fontosnak tartja a társadalmi kapcsolattartást és kéri a folyamatos, akár kritikus észrevételeket is az adózóktól és az ő különböző képviseleti szervezeteiktől. Külön köszönte a KKVHÁZ kreatív javaslatait, sikeres fórumait.

Gulyás József a KKVHÁZ vezetője kihangsúlyozta, hogy a KKVHÁZ az elmúlt években igyekezett élen járni az olyan szakmai párbeszédek szervezésében, ahol kulturált módon, a nehézségek elkendőzése nélkül, megoldást kereső egyeztetések folytak.
A tanácskozások mindig figyelembe vették az egyes állami hivatalok feladatait és a vonatkozó jogszabályok, törvények érvényre juttatását. A szervezeteknek korlátozott ráhatása van a jogszabályok alakítására. Ez alól a NAV sem kivétel.

A KKVHÁZ a jövőben sem kíván olyan felvetésekkel élni, amelyek megoldása nem tartozik az adott hatóság, vagy hivatal közvetlen illetékességi körébe.

A KKVHÁZ delegációjában részt vettek: Jancsa-Pék Judit a Leitner-Leitner adótanácsadó cég partnere, a KKVHÁZ Adóügyi Bizottsága elnöke,  Forgács Judit HR szakértő, a ForgExport Kft ügyvezetője, a KKVHÁZ HR Bizottságának elnöke, Fekete Márk az AIESEC in PSZF korábbi vezetője, a fiatal pályakezdők képviselője, Póka Valentin pénzügyi szakember, a Coface országigazgatója és Tisótzki István KKV és startup mentor, marketing szakértő, a KKVHÁZ Marketing Bizottságának elnöke.

 

 

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/