Barion Pixel Digitális megoldások a kkv-szektor részére – Vegyen részt az igényfelmérésben! - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A KKVHÁZ keresi és támogatja az olyan célokat és új technológiákat, melyek a KKV-szektor versenyképességét segítheti elő.

Partnerünk, a Blockchain Magyarországi Egyesület felhívására szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani a DigitalTech EDIH programot.

A DigitalTech EDIH, az Európai Unió európai digitális innovációs tudásközpontjainak (European Digital Innovation Hubs – EDIH) egyik magyarországi tagjaként térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogatja a hazai kkv-szektort és a közszféra szervezeteit, hogy digitális megoldások alkalmazása segítségével növeljék versenyképességüket.

A DigitalTech EDIH céljai között szerepel továbbá, hogy javítsa az új technológiák piaci átvételének agilitását, valamint összekapcsolja azokat a kezdeményezéseket, amelyek hozzáférést biztosítanak finanszírozáshoz, piac(ok)hoz vagy egyéb erőforrásokhoz.

Kérjük, töltse ki a kérdőívet, az Ön meglátásaira is nagy szükség van ahhoz, hogy olyan képzések, szolgáltatások legyenek elérhetőek, amelyekre az Ön szervezetének leginkább szüksége van.
A kérdőív kitöltése kb. 5-7 percet vesz igénybe.

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

A kérdőívet kitöltők között 5 db páros belépőt sorsolunk az IVSZ (Szövetség a Digitális Gazdaságért) 2023-as SMART konferenciájára, ahol többek között Nancy Rademaker nemzetközi keynote speakerrel is találkozhatnak a résztvevők április 26-án az Akvárium színpadán. Továbbá az Infotér felajánlásából 5 db Infoparlament jegyet sorsolunk ki. Ha szeretne részt venni a nyereményjátékunkban, kérjük töltse ki a kérdőívet február 15-ig.

A kérdőívben a cég azonosítására vonatkozó adatok, valamint az e-mail cím és telefonszám megadása nem kötelező. Amennyiben megadja e-mail címét, hozzájárul, hogy a későbbiekben térítésmentes képzési és szolgáltatási lehetőségeinkről tájékoztassuk Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. A kérdőívvel kapcsolatos adatvédelmi kérdésekre a  https://ivsz.hu/adatvedelem/ linken talál tájékoztatást.

Részvételét és közreműködését előre is köszönjük.

Az ikonkép forrása:
https://kalleid.com/digitization-does-not-equal-digital-transformation/

About Post Author