News & Blog

Csekély értékű ajándék

Röviden összefoglalom, miért is jó a HungaryCard:

A kártya kifejezetten a belföldön utazó és kikapcsolódni vágyó egyéni- vagy társas utazókat, családokat célozza meg és több, mint egy éven át biztosít számtalan kedvezményt vasúti, buszos, hajós, autós utazásnál, múzeumokba, fürdőkbe, színházakba, cirkuszba, állatkertbe, valamint szálláshelyek, éttermek, kalandparkok igénybe vétele esetén. A célcsoport szeret utazni, túrázni, jönni-menni, tudatos és szereti ha kedvező ajánlatokat kap…

Egy kis ízelítő a kártyacsomagok tartalmából:

Hungary Card Basic:
Az ára már az első használatnál megtérülhet, tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) és számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá, pl. fél árú belépők a Zsolnay-Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Pesti Magyar Színházba, az Újszínházba, a Bethlen Téri Színházba, a Fővárosi Állatkertbe, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba, 20-50% dunai hajózásnál, 40% a Fővárosi Nagycirkuszba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra, stb.

Hungary Card Plus:
Magában foglalja a Basic csomag összes kedvezményét, valamint további nagymértékű kedvezményeket ad. Pl.: 50% vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon, ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban, ingyenes AUTÓKLUB tagság, 50% kedvezmény a 10 napos D1 autópálya matrica árából, ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg számos múzeumába, 50% az Aquaworldbe, 50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár, illetve a budapesti gyógyfürdőkbe, 50% balatoni hajózásnál, ingyenes belépő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba és még sok más!
Ezek listája megtalálható a kártyához adott Partnerkatalógusban, a neten, ill. az okostelefonos applikációban, ahol a tartózkodási helyünkhöz közeli kedvezményadók és a hozzájuk vezető út is (Waze) megjelenik. A kártyatulajdonosoknak küldött heti hírlevelek ötletadó itinerként szolgálhatnak és sokszor kínálunk fel a partnereinktől kapott ingyenes színház, múzeum és egyéb belépési lehetőségeket is.
Így a kártya ára a tudatos turista számára egy okosan összeállított hétvégi programon is bőven megtérül (ld. a mellékelt megtakarítási tippeket)

HR-es szempontból miért érdemes a kártyánkkal számolni?

A munkáltatók részére kiemelten érdekes lehet, hogy kártyánk lehet az egyik legolcsóbb formában adható hatékony juttatás a munkavállalóknak. Amennyiben a dolgozó kap SZÉP Kártyát, akkor a HungaryCard segítségével annak forgalmi értékét növelhetjük, hiszen a SZÉP Kártya egy fizető eszköz, míg a HungaryCard egy kedvezményeket biztosító rendszer. Ebből következik, hogy a turisztikai szolgáltatásért, élményért a SZÉP Kártyáról vonják le a pénzt, de nem mindegy, hogy mennyit! Ez főleg a KKV szektorban érdekes.

hungaricbannerA HungaryCard a Szép Kártya “élményvásárlási értékét” kb. 40-50%-kal növeli, azaz 100.000 Ft feltöltött SZÉP Kártya egyenlegből 140-150.000 Ft értékű szolgáltatás vásárolható! Így ha nem emeljük a cafeteria keretet, hanem csekély értékű ajándékként mellé HungaryCardot adunk, akkor mégiscsak emeltük a vásárolható szolgáltatások mennyiségét….
Persze, ez a zsebünkben meglevő forintokra is igaz, ott sem mindegy, mennyit fizetünk ki egy hosszú hétvége, vagy egy nyaralás alatt.

Ebből következendően, ha a munkáltató 100.000 Ft-nyi SZÉP Kártya feltöltés mellett HungaryCardot is ad, akkor a vásárlóérték tekintetében átlag 150.000 Ft-nyi turisztikai élményt vásárolhat a munkavállaló (+ a közlekedési kedvezmények!)! Így a munkaadó dolgozónként kb. 40.000 Ft-ot spórolhat meg azzal, hogy nem kell emelnie a SZÉP Kártya összegét 150.000 Ft-ra. Ez egy példa, magasabb összegű SZÉP Kártya feltöltés mellett a munkaadó által megtakarított összeg is ennek arányában emelkedik.

Árak (bruttó):
Hungary Card Basic: 8 000 Ft /db
Plus csomag: 14 000 Ft /db
Díszdoboz: 500 Ft /db
Díszdoboz egyedi grafikával: példányszámfüggő ár

A munkavállalók számára célszerű ún. “csekély értékű ajándék”-ként adni, pláne, ha cafeteriában SZÉP kártyán levő pénzt kapnak. A doboza bármilyen arculattal elkészíthető, valamint nagyobb példányszám esetén a katalógus címlapján és a kártyán is megjelenhet a cég logója. Mellékelem az általános bemutatónkat is.

 

 

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/