Barion Pixel BKIK Tagtoborzó, közösségépítő esemény - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A kialakult válságban a kamarák szerepe is megsokszorozódik. Jelen pillanatban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara legfontosabb küldetése a vállalkozások megsegítése.

A KKVHÁZ megbízást kapott, hogy a kamara számos osztályát is összefogva felhívja a figyelmet a szervezet szolgáltatásaira, olyan cégek felkeresésére, akik még nem kamarai tagok, de keresik a segítséget.

A BKIK – KKVHÁZ következő eseménye 2022. november 28-án 14:00 – 16:00 között lesz ONLINE.

Az eseményt Nagy Elek, a BKIK elnöke nyitja meg.

A klubrendezvényen szeretnénk felhívni a résztvevők figyelmét, hogy válsághelyzetben mennyire felértékelődik a közösségépítés szerepe. A BKIK egy közösség, ami számos szolgáltatást nyújt a tagjainak.

Naprakész információk hitelfelvételi lehetőségekről, – számos szakmai tanács adózásról, marketingről, HR kérdésekről és még sok egyébről. Felvetheti Ön is kérdéseit, melyek hiteles és gyors megválaszolását a kamara közvetlen kormányzati kapcsolatai lehetővé teszik.

A rendezvényen bemutatjuk a kamara szervezetét és tevékenységének fő területeit. Rendezvényünk azonban interaktív, így a fő hangsúly nem is ezen lesz. A klubunkban elsősorban a vállalkozóké, Önöké a szó. Ossza meg velünk, milyen problémái vannak, mit vár el a kamarától, milyen kapcsolatokra, vagy szakmai segítségre lenne szüksége.

Mi is szeretnénk Öntől tanulni. Támogató szolgáltatásainkat úgy igazítjuk, hogy az a válság miatt nehéz helyzetbe került vállalkozások igényeihez igazodjon.
Arra számítunk, hogy ha aktív munka közben látják a közösségünket, és felfedezik a kamara által nyújtott előnyöket, az kedvet csinál Önöknek a csatlakozáshoz.

Mi arra vállalkozunk, hogy ha közösségünk tagjává válik, megfelelünk elvárásainak és igény szerint bemutatjuk a cégét a kamara budapesti vállalkozói közösségének, remélve, hogy ez az Ön hasznára válik.


Jelentkezés:
kkvhaz@kkvhaz.hu

 

About Post Author