Barion Pixel Az innováció nem csak a gyárakat jellemzi - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Egyensúlyozó művész megy át a Duna felett.

Egy világszám a KKVHÁZ ajánlásával.
Kedves KKVHÁZ tagok és jövendő partnereink! Az egyensúlyozás mindannyiunk napi rutinja. A családban, a kamasz gyerekkel (meg a többivel), a bankunkkal, a vevőinkkel, és ki tudja még mi mindenkivel.
A KKVHÁZ Kulturális Bizottságának a vezetője, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója Fekete Péter és csapata Budapesttel karöltve világszámra készül.
Ha létezik bonyolult projekt, akkor a cirkuszi produkciók azok. (külföldi együttesek, technika, biztonság, reklám, közönség szórakoztatás, állatok emberszámba vétele, és mindennek a finanszírozása) nem sorolom tovább embert próbáló.
Közben még szép emberi gesztusok, ukrán és orosz előadóművészek közös produkciói – vastaps mellett. Az ember azt hinné, elég ez egy intézménynek. Nem. Ők is újítanak.

2023. április 15-én (szombat) 15:30-tól a Duna fölé feszítenek ki egy kötelet.
Magyarországon először történik meg, hogy egy ember a Duna felett kifeszített drótkötélen egyensúlyozva sétál át a folyó egyik partjáról a másikra. Az európai viszonylatban egyedülálló produkciót egy magyar artistaművész, a 64 éves ifj. Simet László, hajtja végre a Színházi Olimpia nyitóeseményén, a Budapest 150 programsorozat részeként.

Az esemény ONLINE tekinthető meg, több kameraállásból, kényelmesen az otthonunkból.
Az online közvetítésnek köszönhetően garantált az élmény, úgy ahogy sehonnan sem látni.
Részletek az alábbi linken:
https://online-fnc.jegy.hu/event/3b58660a-142e-4c0e-b94c-cca696cede94

A KKVHÁZ Kulturális Bizottsága arra hivatott, hogy bemutassa, a kultúra is a gazdaság szerves része. Megmutatja, hogy a kapcsolatépítésnek más szintjei is vannak. Megmutatja, hogy az állandó újítás nem csak az Ön kihívása, és hogy 64 felett sem kell megijedni a 10 fokos víztől.

About Post Author