Barion Pixel Animációkészítés egyszerűen! - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Ez egy animációkészítő program, amit nem kell letölteni és feltelepíteni. Rendkívül egyszerű a működése, még útmutatóra sincs szükség ahhoz, hogy használni lehessen. Csak egy kis odafigyelésre, meg néhány jó gondolatra.

A program animált karakterek segítségével közvetíti a cégek üzentét a lehetséges ügyfelek vagy vásárlók felé. A karakterek is sokfélék lehetnek. Egyedileg is meg lehet őket alkotni, de választhatunk már meglévő képregényhősök vagy rajzfilmfigurák közül is. Ezeknek a figuráknak a szájába adhatjuk mondanivalónkat. Használhatjuk a saját hangunkat vagy a program által felajánlott hangsávot.

Egyszerűségüknél fogva a Go!animate -tal készített animációk nyilván nem lesznek alkalmasak arra, hogy a tvben bemutassák őket főműsoridőben. Arra viszont tökéletesen megfelelnek, hogy a Youtube-on, Facebookon vagy a cégünk hivatalos honlapján megosszuk és reklámozzuk a termékeinket vagy szolgáltatásainkat.

A program alapcsomagja ingyenes, de vannak fizetős csomagok is, amik még több lehetőséget nyújtanak a minőségi animációkészítésre. Érdemes kipróbálni legalább az alapot, mert veszíteni nem lehet vele, de nyerni annál inkább. Mindenkinek sok szerencsét!

About Post Author