News & Blog

Ahol a papír arannyá válik…

Cégünk a Four Gates Hungary Kft. 2008.12.30-án alakult, a Four Gates GmBH. magyarországi leányvállalataként. Annak ellenére, hogy az országban már működött hasonló tevékenységi körrel vállalkozás, a kezdeti nehézségek ellenére 2011-ben túlnőttük az anyacéget aranyforgalmazás tekintetében, s a körülmények úgy hozták, hogy jogilag és gazdaságilag teljesen függetlenedni tudtunk az anyacégtől. Ugyanebben az évben az országunk aranykészletének – amely megközelítőleg 3,1tonna – közel 1/3 – ára kaptunk megrendelést az Ügyfeleinktől. Cégünk többségi tulajdonosa magyar, s a tevékenység végzéséhez előírt minden törvényi feltétellel rendelkezünk. Az arany-kereskedőház, amellyel dolgozunk, a legelismertebb Európában. Auditált LBMA minősítéssel rendelkezők, finomítók (Pl.: Heraeus)a beszállítói, melyből következik, hogy minőségi kifogás nem lehet az általunk forgalmazott termékkel – arany tömbökkel – szemben! Az aranyat forgalmazó cégek szakmai kamarájában alapító tagként vagyunk jelen. Ez garanciát jelenthet az ügyfeleinknek a cégünk megbízhatóságát illetően!

A termékünkről – a befektetési aranyról:
24 carat-os, 999,9-es tisztaságú aranyat forgalmazunk, melyet kívánság szerint segítünk értékesíteni ügyfeleinknek igen kedvező piaci feltételekkel.
Az arany, fizetőeszközként történő használatának pontos időpontja a történelem homályába vész, de ennél fontosabb, s nem biztos, hogy mindenki tudja: az „aranyfedezetű pénz” az angol fizikus Isaac Newton „találmánya”, az 1700-as évek elejéről. Ennek tényleges megvalósítása azonban csak a XIX. század végére sikerült.

Ez azonban nem tartott sokáig, mert a világgazdasági válság hatására az angolok a fontjuk aranyra válthatóságát 1931-ben megszüntették. Ezzel elkezdődött a nemzetközi aranyfedezetű pénzrendszer összeomlása, és 1971-ben az USA $ aranyra való válthatóságával az akkori amerikai elnök Nixon szinte „kivégezte” az „aranyfedezetű pénz” ideáját! Az 1971-es unciánkénti 35 US $ (jelenlegi árfolyamon ez ~10.000Huf) – jelenleg az unciánkénti aranyár 1.600US $ (ez jelenlegi árfolyamon ~457.000Huf!). Hasonló ütemű áremelkedéssel számolva 20 év múlva akár 34.800US $-ra is növekedhet! (ez jelenlegi árfolyamon~9 millió 900.000Huf!)

S ne tévesszük szem elől azt a tényt sem, hogy a jelenleg elérhető, és kibányászható arany mennyisége véges a földön! Következésképpen az arany ára szükségszerűen csak nőni fog a különböző gazdasági spekulációk, és az aranyár korrekciók ellenére!
Tisztelt Hölgyeim, és Uraim! Én az aranyról csak azt tudom mondani, hogy az arany VÁSÁRLÓÉRTÉK garanciát ad a birtokosának, míg az összes értékpapír, kötvény vagy életbiztosítás és papírpénz csak NÉVÉRTÉK garanciát tud! Döntsék el Önök, hogy Önöknek melyik a fontosabb! Ne feledjük mi is a névérték garancia: egyetlen papírbankón ki lehet fizetni akár több milliárd forintot is!
Sajnos a magyarok láttak már egymilliárd billpengős címletű bankjegyet is, de túl sok mindent nem tudtak érte vásárolni!
 

Amit tudunk nyújtani a vállalkozásoknak:
Mi is fenyegeti tulajdonképpen a vállalkozásainkat, és Bennünket?
1) Az infláció;
2) A hiperinfláció;
3) A pénzreform (Amelynél nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem az, hogy mikor lesz!);
4) A bank és az államcsőd;
Sajnos elmondhatjuk, hogy ezek mindegyike ma Magyarországon reális veszély!

Mindezekre mi befektetési aranyat tudunk Önöknek nyújtani megoldásként!
1) Törzstőke emelésére;
2) Bankgaranciaként;
3) Fejlesztési tartalék képzése befektetési aranyban;
4) Béren kívüli juttatásra (Kafatériaként);

A befektetési aranyban elhelyezett értékük per, illeték és tehermentes, azaz különvagyont képez Önök és a vállalkozásaik számára!
Még egyszer nyomatékosítom a tényt, mely szerint a befektetési aranyuk Önöknek Vásárlóérték garanciát ad – szemben a bármilyen értékpapír névérték garanciájával!

A cégünk weboldalát megtalálják a www.fourgates.hu internetes portálon, ahol minden szükséges információ birtokába juthatnak. Az én elérhetőségeim: mobil: +36 70 312 1727;
E-mail: goldensoldierpilot@gmail.com
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!


 

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/