Barion Pixel A NAV ajándéka a Zalaiaknak - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

 

 

 

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint partnere a KKVHÁZ – a Magyar Gazdaság Kávéháza
szeretettel meghívja Önt
a
2021 február 16-án 14:00 – 16:00 között sorra kerülő online adókonferenciára,
amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyújt kizárólag Zala megye és ezen belül Nagykanizsa vállalkozóinak.

A rendezvényre abból az alkalomból kerül sor, hogy 2020 december 18-án Zala képviseletében, a nagykanizsai csapat nyerte a KKVHÁZ hagyományos kisvállalatoknak kiírt Megyék Versenye programját.

Kérjük regisztráljon a nakkik@nakkik.hu e-mail címen, vagy a KKVHAZ.hu portálon. (Azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik adószáma tartalmazza a zalai kódot, vagy zalai lakosok)

REGISZTRÁCIÓ (természetes személyként, vagy cégként)

A program:

13:45 A regisztráltak belépése a Zoom szobába
14:00 A rendezvény házigazdáinak a köszöntője Dr. Polay József MKIK Kisvállalkozás- fejlesztési Kollégium elnök Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnök Gulyás József a KKVHÁZ vezérigazgatója – moderátor valamint Balogh László Nagykanizsa város polgármestere.
14:05 Cseresnyés Péter ITM Kereskedelempolitikai és Fogyasztóvédelmi államtitkár gondolatai Magyarország és a Dél-Zalai térség gazdasági kilátásairól
14:15 A NAV vezetőinek előadásai

Aktualitások az áfában

  • Az online számlaadat-szolgáltatás kiterjesztése (új adatszolgáltatási kötelezettség alá eső ügyletek, új szolgáltatások az XSD 3.0 verzióban, szankciómentesség)
  • Az eÁfa kiajánlás (mi az az eÁfa rendszer, mit várhatnak a vállalkozások, mikor indul stb.)
  • Gyakori hibák a számlázásban

Előadó: dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes (NAV Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)
Kérdések az Áfa témában

15:00 A katát és a kivát érintő aktualitások

  • A kata 2021. évi változásainak ismertetése (a kisadózó bejelentésére vonatkozó módosítás, új típusú 40%-os adó, adatszolgáltatási szabályok)
  • A kisvállalati adót érintő változások (veszélyhelyzet miatti módosítások, belépési és kiesési feltételek enyhülése, áttérési különbözet szabályainak módosulása)
  • EKÁER és amit legújabban tudni kell róla

Előadók: dr. Asztalos Zsuzsa és dr. Gaál Ágnes osztályvezető (NAV Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)

15:45 Kérdések a kata, kiva, és az EKÁER témakörben
  Kérdéseiket az előadás közben chat segítségével tehetik fel ( névtelenül, vagy névvel) A rendezők a 3 leggyakrabban ismétlődő felvetést vetik fel válaszra, de a konferencia zárását követően minden kérdező választ kap az esemény beszámolójában.
15:55 Zárógondolatok Dr. Polay József MKIK Kisvállalkozás- fejlesztési Kollégium elnök Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnök

 

  
{chronoforms}20210216{/chronoforms}  

 

 

 

About Post Author