Barion Pixel "A Mikulás is benchmarkol -7.” - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A rendezvény ahhoz a kormányzati törekvéshez csatlakozik, amely a termelés felfuttatása, és ezzel új munkahelyek létesítése útján kívánja gazdaságunkat fellendíteni. Ebben a törekvésben az egyik, legkézenfekvőbb módszer a hazai KKV-k felkészítése, alkalmassá tétele arra, hogy a végtermékszállítók beszállítóivá váljanak, ezzel új munkahelyeket teremtve, importot váltsanak ki.
Konferencián egyrészről a befogadó nagyvállalatok, másrészről a sikeres KKV beszállítók adják át, cserélik ki tapasztalataikat, sikereiket és esetleges kudarcaikat, egymás és a jövőbeli partnerek okulása céljából.
A konferencián való részvételt ajánljuk a már ma is aktív beszállítóknak és a vevőiknek, hogy tanulhassanak egymás módszereiből. Különösen ajánljuk azoknak a szervezeteknek, amelyek gazdasági célként tűzték ki, hogy felfejlődjenek és alkalmassá váljanak a beszállítói szerepre.

A konferencia védnöke: Prof. Dr. Cséfalvay Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára.

Az esemény helyszíne a budapesti Benczúr Hotel. Időpontja: 2013. december 5.

Az IFKA országos benchmarking konferenciájára eddig mintegy 140 fő jelezte részvételét.

További információk (program és jelentkezési lap) a www.ifka.hu honlapon!

About Post Author