Barion Pixel A MAM siker titka - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

Egyedülálló MAM hálózat

Minden egyes MAM termék mögött egy tökéletes orvosi és technikai hálózat áll. Nemzetközileg elismert tudósok, orvosszakértők, fejlesztő pszichológusok dolgoznak együtt a tervezőkkel és technikai szakértőkkel a MAM stúdióiban. Közösen fejlesztik ki az egyedülálló stílusú termékeket, melyek optimálisan hozzájárulnak a babák egészséges fejlődéséhez. Emiatt a MAM-ot nem csak a piacon ismerik el, rendszeres nyertese a tervezői díjaknak is.

A kiváló tervezés a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja. A MAM- nál ez az egész termékportfólióra igaz, mely a cumik mellett tartalmaz szájápolási termékeket, cumisüvegeket, ivópoharakat, szoptatáshoz szükséges kiegészítőket és praktikus hétköznapi megoldásokat. Minden egyes MAM termék a MAM szakértőinek felügyelete akatt készül.


Élenjáró tervezés, kutatás és fejlesztés

Az iránymutató MAM dizájnt a MAM stúdiók technológiai innovációit és a vállalat elkötelezettségét a biztonságos és egészséges fejlődés  területén nemzetközi szakértők is méltatják. A MAM nemrégiben elnyerte a brit Mother&Baby díjat. Magyarországon tavaly a cumisüveg termékcsalád kapott elismerést a rangos Magyar Termék Nagydíj elnyerésével. Peter Röhrig a vállalat tulajdonosa elismerte ezen díjak jelentőségét, mondván: “A díjak óriási megtiszteltetést jelentenek számunkra. Ezeknél már csak a boldog MAM babaák és az elégedett szülők fontosabak.”

Még több információ a MAM termékekről: mambaby.com

About Post Author