News & Blog

A magyar gazdaság kávéháza


A KKVHÁZ ezúttal valóban a közösségi érzést erősítette. Piros, KKVHÁZ feliratú szívecske kitűzőt kaptak a klubtagok, zöldet a gyakori látogatók és fehéret azok, akik először jöttek. Nagy meghatódottságot váltott ki az aktív, mindig tettre kész idősebb KKVHÁZ aktivistáknak adományozott arany színű szívecske is. Kovács János Budapestről és Kocsis István Tolnából érdemelte ki a megkülönböztetett figyelmet.
Két vitaindító előadás hangzott el.
Kárpáti Péter a BKIK egyik vezetője az egészségügyi műszerek forgalmazásával és felügyeletével foglalkozó KRPT Medical Kft. tulajdonosa mondta el a cége terveit, gondolatait, míg a Rácz Nóra az osztrák gyökerű Leitner-Leitner Könyvelési és Adótanácsadó közép-kelet európai kis multi egyik hazai vezetője beszélt ugyanerről, de felvértezve a számos ügyfél kínálta tapasztalatokkal is.

A két 5-5 perces villám előadás között, Szécsi Viktória a KKVHÁZ szóvivője prezentálta a KKVHÁZ Klub rendszerét. A tapsból és a rendezvényen kapott visszajelzések szerint – igen jól.

A kávéházi hangulatú vitabeszélgetések öt asztalnál, kipróbált moderátorokkal, arról szóltak, hogy kell-e, milyen mélységben és egyáltalán mennyire dokumentáltan tervet készteni a KKV szektor szereplőinek.
A moderátorok sorban az asztalszámok szerint, az évtizedes nagyvállalati múlttal rendelkező, ma interim feladatokat vállaló szakember Csuri Ferenc, a Henkel egykori vezére, Fekete István, a Soproni Egyetem tanára Bartók István, a már említett aranyszíves Kovács János bank és ingatlan gazdálkodási specialista, míg végül Kovács Gábor az MGV kishitelintézet marketing vezetője.

A vita akár hajnalig is tarthatott volna. Ahány szereplő, annyi tapasztalat, annyi megközelítés, annyi érv pró és kontra. A moderátorok állták a sarat és határidőben lebonyolították az asztal szónokának a kiválasztását.
Szót kapott és remekül érvelt Szügyi György Szegedről a Nemzetközi Megújuló Energetikai és Építőipari Innovációs Klaszter; Szabó Erika a Manager Publiching tulajdonos ügyvezetője, Tisóczki István kisvállalat fejlesztő- kutató Bács-Kiskun megyéből, Augusztini Krisztián az OnBox munkatársa; dr Papp Dénes egykori csúcsmenedzser, napjainkban neves kisvállalat fejlesztő.
A versenyt a hármas asztal, moderátora Bartók István képviselője Tisótzki István nyerte.

Mi is nyertünk. Akik ott voltak, mindenki nyert. Nem cél és nem is realitás egy-egy délután keretében nagyon kiforrott gondolatokat
megfogalmazni – különösen nem 3 percben. A cél a közösségi élmény, a kapcsolatépítés és a tudásmegosztás. Na ez megtörtént.
Sokáig álltak és beszélgettek még a vendégek, elbűvölve a Pénzügyminisztérium csodálatos terme és a kialakult kapcsolat hatása alatt.
Hamarosan közzé tesszük a hanganyagokat, alul láthatják a fotókat.
Ami a legfontosabb március 9-én 16:00 – 18:00 között újra várja Önöket a KKVHÁZ. Tudják, a magyar gazdaság kávéháza.

Gulyás József

{gallery}20200210{/gallery}

KKVHÁZ Szerkesztőség

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Magyar Gazdaság Kávéháza!

Termékünk a kapcsolat, a tudás és a közösségi élmény

Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős
szereplőjének, politikai nézetektől független,
konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar
versenyképesség egyik záloga.

Minden jog fenntartva 2023

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/depo25-bonus25/

https://madura-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/fonts/vietnam/

https://doplang-adipala.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/jepang/

https://tayem-karangpucung.cilacapkab.go.id/wp-includes/assets/myanmar/

https://cigintung-wanareja.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/rusia/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/pragmatic/

https://karangsembung-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/garansi-kekalahan-100/

https://banjarwaru-nusawungu.cilacapkab.go.id/wp-includes/js/thailand/