Barion Pixel A KKV szektor és a képzés - KKVHÁZ | megtudhatja + elmondhatja + ott lehet

A KKV szektor előnye, de rákfenéje is a kicsiség.
Amíg a kicsi tud gyors lenni, mert kevesebbet egyeztet, tud hibázni is mert kevesebb a kontroll.
A KKV gyorsaság abból adódik, hogy ugyanaz az ember dönt felvételről, elbocsátásról, árakról, perekről, és sorolhatnánk tovább.

A nagyvállalatnál ezeknek specialistái vannak, akik először egymással egyeztetnek, előkészített döntéseket adnak a vezető kezébe, aki azonban gyakran nem csak szakmai okokból vétót emel.
Egy biztos, a KKV számára az az opció nem járható, hogy specialistákkal veszi körbe magát. Miért? Mert nem tudja megfizetni.
Egy dolog marad csak, mindenből megtanul annyit, hogy a hibázás lehetőségét minimalizálja.
A következő KKVHÁZ azt keresi, hogy mit nem tudnak a KKV vezetetők, azok közül melyek az életbevágóak és azt hol tanulhatja meg az, aki felismeri a veszélyt.
A KKVHÁZ ezúttal is igyekszik több szempontot is érvényesíteni.
Sikeresnek bizonyult a vidék Magyarországának a megszólítása a megyék révén. Tetszett a közönségnek a fontos menedzsmentet segítő szakmák HR; marketing – kommunikáció, adózás, IT bevonása. Érdekesek az ágazat specifikus vélemények, és nagyon népszerű az érdekvédelmi szervezetek vitája egy egy kérdésben. Különösen tetszik mindenkinek, hogy a generációk különvéleményét is kikérjük minden esetben.

Továbbra is fenntartjuk, hogy rangos, KKV szempontból kiemelt jelentőségű intézményeket kérünk fel az elhangzottak zsűrizésére.

Erről szól a KKVHÁZ következő, eseménye. Kérjük regisztráljon, a megyéje, a szakterülete, az ágazata, vagy akár a korosztálya csapatába.

Regisztrációhoz kérjük írjon nekünk a kkvhaz@kkvhaz.hu címre.

About Post Author